Vraag het de helpdesk

We helpen je met plezier

Stel hier je vragen over onze software en wij beantwoorden je via e-mail.

Geef zo veel mogelijk details.

• Geef ons stap-voor-stap instructies om je probleem te reproduceren.
  • Geef de exacte tekst van de foutmeldingen die je krijgt.
  • Je kunt schermafdrukken in de editor plakken. Maak gebruik van deze optie; het helpt ons ons om snel een goed antwoord te kunnen geven.
  • Voeg voorbeeldocumenten toe die het probleem vertonen dat je meldt.

Illustreer het probleem met schermafdrukken.

Veel problemen kunnen makkelijker en nauwkeurige worden uitgelegd met schermafdrukken. Om een schermafdruk toe te voegen:

1. Druk op de toets PrtSc op je toetsenbord.
  2. Schakel over naar het ondersteuningsformulier hier in de browser en druk op de toetscombinatie Ctrl+V.

1. Je naam en e-mailadres

Voer je naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.

2. Selecteer het besturingssysteem en product

Kies je besturingssysteem.

3. Voer je bericht in

Voer een onderwerp in.
Voer een bericht in.