Fråga vår support

Vi hjälper dig gärna

Ställ frågor om vår programvara här så svarar vi på din e-postadress.

Ge så många detaljer som möjligt

• Inkludera stegvisa instruktioner för hur man reproducerar ditt problem.
  • Ge den exakta texten för felmeddelandet som visas.
  • Du kan klistra in skärmdumpar i redigeraren. Använd denna funktion – det hjälper oss att ge dig ett hjälpsamt svar snabbare.
  • Bifoga exempeldokument som visar problemet du rapporterar.

Illustrera ditt problem med skärmdumpar

Många problem kan förklaras lättare och mer exakt med skärmdumpar. Så här infogar du en skärmdump:

1. Tryck på PrtSc-tangenten på tangentbordet.
  2. Byt till supportformuläret här i din webbläsare och tryck på Ctrl+V-tangentkombinationen.

1. Ditt namn och din e-postadress

ange ditt namn.
Ange en giltig e-postadress.

2. Välj ditt operativsystem och din produkt

Välj ditt operativsystem.

3. Ange ditt meddelande

Ange ett ämne.
Ange ett meddelande